PAMANTUL ESTE GOL! Cea mai misterioasa TEORIE a omenirii, confirmata de un responsabil de la NASA!

In: Stiinta, Stirile zilei

PAMANTUL ESTE GOL. Aceasta teorie este una dintre cele mai misterioase teorii pe care omul le-a nutrit de-a lungul timpului.

De nenumarate ori stiinta si-a aratat limitele demonstrand astfel ca omul nu este nici pe departe la un nivel avansat al intelegerii lucrurilor din Univers, scrie efemeride.ro.

Citeste si   NASA a esuat in monitorizarea ASTEROIZILOR care ar putea pune PAMANTUL in pericol! PREVIZIUNI INSPAIMANTATOARE pentru anul 2020!

Ziarul canadian Neekley World News a publicat la 14 februarie 1995 un articol care demonstreaza din nou teoria Pamantului gol.

Un inalt responsabil de la NASA care nu vrea sa-si dea numele afirma in acest articol ca exista sub pamant fiinte care incearca sa intre in contact cu noi. Oricine ar fi – zice el – ei dispun de o tehnologie care este capabila de a trimite semnale prin scoarta terestra, prin sute de kilometri de pamant si roca.

Citeste si   TOP 10 Plante benefice pentru LOCUINTA TA! FOTO

Oamenii de stiinta au primit primele semnale la 30 octombrie 1995, gratie satelitilor foarte sensibili. Din acea zi, emisiile au fost reinnoite la intervale regulate, declara responsabilul de la NASA.

Semnalele radio ar fi compuse dintr-un cod matematic foarte complex, care ne-a convins ca suntem in contact cu o colonie de fiinte vii a caror inteligenta este fara indoiala superioara celei a noastre. El precizeaza ca oamenii de stiinta nu au avut prea multe probleme de a descifra mesajele, dar a refuzat de mai multe ori de a dezvalui ce contin.

Citeste si   Locul incredibil din romania care pastreaza secretul originii vietii!

Informatorul continua explicand ca oamenii de stiinta de la NASA sunt frustrati de faptul ca ei nu au reusit sa localizeze aceasta civilizatie subterana, si ca nu sunt in masura, cu tehnologia de care dispun, de a raspunde mesajelor.

Responsabilul de la NASA a mai spus ca oamenii de stiinta estimeaza ca aceasta ar putea fi descoperirea cea mai importanta de secole intregi.

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

By: Elena Tudor Tags: , ,
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close