Pana la ce varsta cred oamenii in Mos Craciun?

In: Cultura

Secretul lui Mos Craciun si al renilor zburatori incepe sa fie descoperit de copii la varste tot mai mici. Accesul la informatii, prezenta personajului deghizat in mantie rosie si barba alba la orice magazin, reclamele sunt factori care sporesc nedumeririle copiilor.

„Mami, Mos Craciun exista cu adevarat?“ Parintii de azi trebuie sa gaseasca raspunsuri din ce in ce mai mestesugite, intrucat copiii dau dovada de un simt al realitatii la varste precoce.

Citeste si   Ai planuri mari de SARBATORI? Uite cum va fi VREMEA pana pe 28 decembrie!

 

Un studiu realizat de o companie americana in mai multe state ale lumii a scos la iveala ca, in medie, copiii afla cine este adevaratul Mos Craciun la 6 ani si opt luni, in timp ce in cazul generatiilor anterioare acest lucru se intampla pe la 7 ani si jumatate. Varsta la care copiii isi pierd naivitatea difera totusi in functie de tari.

Citeste si   ORESTE le-a gasit limitele! Care este Romania lui Ponta si care este Romania lui Iohannis?

Micutii americani cred in Mos Craciun pana la 7 ani si doua luni, iar cei mai naivi sunt copiii australieni care, chiar daca nu se bucura de zapada pentru a face sa reziste mitul saniei, descopera adevarul la 7 ani si jumatate. In schimb, in Germania, se pare ca juniorii sunt cei mai ancorati la realitate, pentru ca la 6 ani si jumatate, in medie, isi dau seama ca Mosul este o legenda.

Citeste si   Dracii rosii au fost ingerasi: Belgia – Algeria, scor 2-1

sursa: realitatea.net

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

REVINO IN TOP

Share Page

Close