Papa Francisc a socat lumea! Vezi ce a dezvaluit Suveranul Pontif

In: Life, Spiritualitate

Papa Francisc a declarat ca nu s-a mai uitat la televizor din 1990, nu foloseste Internetul si citeste un ziar pe zi timp de zece minute, dar se bazeaza pe Garda Elvetiana pentru a-l tine la curent cu rezultatele din fotbal, relateaza Sky News, in pagina electronica.

„Nu m-am mai uitat la televizor din 1990”, a declarat Francisc intr-un interviu pentru cotidianul argentinian La Voz Del Pueblo. „Este o promisiune pe care i-am facut-o Fecioarei din Carmel in noaptea de 15 iulie 1990”, a explicat el.


Intrebat daca are un motiv anume pentru care nu urmareste emisiunile televizate, el a raspuns: „Mi-am spus ca nu este pentru mine”.

Papa Francisc este cunoscut ca fiind un suporter de fotbal, dar sustine ca nu se uita la meciurile echipei favorite, San Lorenzo, si se bazeaza pe Garda Elvetiana sa ii spuna rezultatele.

Papa, in vârsta de 78 de ani, sustine, de asemenea, ca citeste un singur ziar pe zi, La Repubblica. El afirma ca printre lucrurile care ii lipsesc de cand a fost ales papa se numara mersul la pizzerie. Desi i-a fost livrata pizza la Vatican, „nu este acelasi lucru”. „Ideea este sa mergi acolo”, a explicat el.

Loading...

Sursa: descopera

By: Ovidiu Cercel Tags:
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close