Patriarhul Daniel raspunde criticilor propagate in spatiul public: „Nu invatati dumneavoastra Biserica ce rol are ea! Invatati mai bine ce-i credinta ortodoxa”

In: Stirile zilei

Patriarhul Daniel a indemnat marti la invatarea credintei ortodoxe si la rugaciune pentru cei afectati de incendiul de la club Colectiv, subliniind ca preotii isi fac datoria potrivit randuielilor Bisericii.

„Nu invatati dumneavoastra Biserica ce rol are ea. Invatati mai bine ce-i credinta ortodoxa. (…) Sa vina lumea la biserica, nu la club. Asta este randuiala Bisericii. Nu mai judecam pe nimeni. Sa ne rugam pentru ei”, le-a spus patriarhul ziaristilor la iesirea de la slujba de inmormantare a femeii de serviciu de la club Colectiv, conform Agerpres.

Citeste si   Patriarhul Daniel pregateste o lovitura de proportii! Cum vrea sa schimbe Constitutia!

El a subliniat ca preotii ortodocsi isi fac datoria „dupa traditie si randuiala” si nu doresc „sa faca spectacol”.

„Noi ne facem datoria dupa traditia si randuiala noastra. Nu invata Biserica sa rupa linistea si tacerea celor care trebuiau sa se reculeaga. Astazi au fost preoti acolo si au facut slujba. Nu vrem sa se considere ca facem spectacol”, a spus patriarhul.

Citeste si   Incendiul de la Colectiv a trezit spiritul civic! Nu mai vrem sa fim victimele nepasarii autoritatilor! „Stam langa o bomba cu ceas!”

El a precizat ca marti au fost preoti la club Colectiv si a mentionat ca Biserica a sprijinit familia femeii de serviciu cu o suma acordata fiecarui copil.

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

By: Ovidiu Cercel Tags: ,
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close