Peste 230 de PERCHEZITII in sapte judete impotriva hotilor de produse petroliere!

In: Politia, Stirile zilei

Aproximativ 1000 de politisti au efectuat duminica dimineata 233 de perchezitii domiciliare in judetele Dambovita, Prahova, Ilfov, Buzau, Constanta, Giurgiu, Ialomita si in municipiul Bucuresti, impotriva hotilor de produse petroliere din rafinarii si aeroporturi, informeaza Politia Romana.

Activitatile sunt desfasurate intr-un dosar penal instrumentat de Serviciul de Ordine Publica din cadrul I.P.J. Dambovita, sub coordonarea Parchetului de pe langa Tribunalul Dambovita si vizeaza probarea activitatii infractionale a mai multor suspecti de furturi de produse petroliere din rafinarii si Aeroporturile Internationale „Henri Coanda” si „Aurel Vlaicu” Bucuresti, prejudiciul total fiind estimat la 1.119.000 de lei.


„Este o actiune de foarte mare amploare e coordonata de IGPR si Parchetul de pe langa Tribunalul Dambovita, la care se adauga suportul SRI. E un prejudiciu insemnat de 1,1 milioane de lei. Vor fi puse in aplicare 241 de mandate de aducere”, a precizat purtatorul de cuvant al IGPR, Raluca Seucan.

Loading...

Sursa: rtv.net

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close