Pericol de explozie in bucatarie! Daca detineti aceste aragazuri si plite, trebuie sa inchideti urgent gazul!

In: Stirile zilei

 

O informare emisa prin sistemul european de alerta RAPEX semnaleaza prezenta pe piata europeana a unor aparate de gatit pe gaz (aragazuri si plite incorporabile) produse in Turcia sub brandurile Siemens, Bosch si Neff. Produsele au probleme la un racord de alimentare, iar in anumite situatii pot avea loc scurgeri de gaz, aparand astfel un risc de explozie.

Citeste si   Veste bună: Alimentarea cu gaze se desfăşoară normal

In Romania, aceste aparate au fost comercializate sub marca Bosch, iar compania producatoare, BSH Electrocasnice, a declansat o campanie de remediere. In acest sens, este pus la dispozitia consumatorilor site-ul https://www.gascookingsafety.com/ro-ro, unde aveti posibilitatea de a verifica ce aparate sunt afectate.

„In situatia in care regasiti pe site datele produsului pe care il detineti trebuie sa opriti alimentarea cu gaz a acestuia si trebuie sa contactati firma producatoare, conform instructiunilor. Dupa cum rezulta din anuntul facut, compania se obliga sa inlocuiasca gratuit racordul de conectare, desemnand in acest sens tehnicieni de service autorizat, care se vor deplasa la domiciliul clientilor”, a aratat Marian Grigoras, comisar superior la Comisariatul Regional pentru Protectia Consumatorilor (CRPC) Iasi, citat de BZI.

Citeste si   Uite de ce poti sa ajungi la URGENTE dupa ce MANANCI! Invata diferenta dintre ALERGIE si INTOLERANTA ALIMENTARA

 

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

By: Ovidiu Cercel Tags: , , ,
REVINO IN TOP

Share Page

Close