Peste 10.000 de bucuresteni protesteaza impotriva penalilor!

In: Stirile zilei

Noi proteste fata de proiectele de ordonanta de urgenta privind gratierea si modificarea Codului Penal si a Codului de Procedura Penala au loc, la aceasta ora, atat in marile orase din tara, cat si in Diaspora. In Capitala, protestatarii s-au intalnit la ora 17:00, in Piata Universitatii, de unde au pornit in mars spre Guvern. Presedintele Klaus Iohannis a ajuns in mijlocul protestatarilor din Piata Universitatii, din Bucuresti.

Citeste si   Antonescu: Am cazut de acord asupra lui Iohannis si a schimbarilor din Guvern

Manifestatii au mai fost anuntate, pe pagina de Facebook a evenimentului, si in alte orase din tara, printre care Pitesti, Piatra Neamt, Baia Mare, Suceava, Satu Mare, Brasov, Iasi. De asemenea, sunt anuntate mitinguri si la Copenhaga, Paris, Londra, Haugesund in Norvegia, conform Mediafax.

”Am venit aici ca sa-mi arat indignarea. O gasca de oameni politici cu probleme penale vrea sa slabeasca statul de drept. Asa ceva nu se poate admite. Este inadmisibil sa se schimbe legislatia si sute de politicieni certati cu legea sa se gaseasca iar cu dosarele curate si sa continue faradelegile. Romanii sunt, pe buna dreptate, indignati”, a declarat Iohannis.

In Bucuresti protestul a inceput putin dupa ora 17:00. Aproape 5.000 de persoane scandeaza impotriva Parlamentului, pe care-l numesc ”penal”, si impotriva prim-ministrului Sorin Grindeanu.

Citeste si   Declaratiile ANTIRUSESTI ale lui Basescu nu au ramas "netaxate"! Rusia a trecut la AMENINTARI!

Manifestantii au blocat traficul in zona Piata Universitatii si vor sa plece in mars spre Guvern.

sursa: realitatea.net

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

By: Elena Tudor Tags: , , ,
REVINO IN TOP

Share Page

Close