Peste 150.000 de romani au ocupat Piata Victoriei! „Alta intrebare: Mars la inchisoare!”

In: Stirile zilei

Update.  21.38 Circa 150.000 de oameni protesteaza la aceasta ora in Piata Victoriei. In tara s-a iesit, de asemenea, in masa, numarul total al manifestantilor din alte orase fiind estimat la 200.000.

Peste 125.000 de oameni protesteaza in Piata Victoriei impotriva ordonantei de modificarea a Codurilor Penale adoptate de Guvernul Grindeanu. Capacitatea Pietii Victoriei este de 50.000 de oameni si estimarile  HotNews.ro pe baza observatiei directe, dar si a monitorizarii imaginilor luate de sus indica o dublare a numarului de participanti, avand in vedere ca bulevardele din jur sunt pline de oameni.

Citeste si   Tariceanu nu se dezminte! "Romania e o parodie de stat de drept! Au venit pana si cainii sa protesteze in piata!"

Incepand de la intersectia Caii Victoriei cu strada Sevastopol nu se mai poate inainta spre Piata Victoriei vin multimi de oameni dinspre Piata Romana.

Pe strazile adiacente este un du-te vino constant. Grupuri de oameni pleaca, in timp ce altele abia vin. Toate cafenele si localurile din zona sunt pline. Lumea cauta sa se incalzeasca. In Bucuresti sunt -5,-6 grade. Oamenii scandeaza „Alta intrebare: Mars la inchisoare”, „Javra cu mustata / Ne fura pe fata”, „Noi de aicea nu plecam nu plecam acasa Pana nu veti abroga Ordonanta voastra”

Citeste si   Ce facem in weekend-ul 16 - 18 august! VIDEO

 

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

By: Ovidiu Cercel Tags: , ,
REVINO IN TOP

Share Page

Close