Peste 30 de perchezitii in Bucuresti si cinci judete, intr-un caz de fraudare a unor societati de leasing!

In: Politia, Stirile zilei

Peste 30 de perchezitii au loc, marti dimineata, in Bucuresti si in cinci judete, la locuintele unor persoane suspectate ca inselau diferite firme cu care incheiau contracte de leasing pentru masini.

Potrivit unui comunicat al Parchetului Inaltei Curti de Casatie si Justitie, procurori ai Sectiei de urmarire penala si criminalistica ai Parchetului instentei supreme, impreuna cu ofiteri ai Directiei de Investigatii Criminale din cadrul Politiei Romane, deruleaza 33 de perchezitii in Bucuresti, precum si in judetele Timis, Arad, Valcea, Arges si Giurgiu.


Persoane vizate sunt suspectate de inselaciune cu consecinte deosebit de grave, in cazul a 16 suspecti fiind dispusa inceperea urmaririi penale.

Prejudiciul in acest caz este de 359.731 de euro si 2.337.907 de lei, fiind produs unor societati comerciale care le-au dat persoanelor cercetate, prin contracte de leasing, mai multe autoturisme pentru care suspectii nu au achitat ratele aferente si pe care le-au instrainat fara drept intr-o alta tara.

Loading...

Sursa: mediafax.ro

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

By: Elena Tudor Tags: , , , , , , ,
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close