Planeta MARTE a fost LOCUITA de oameni care s-au refugiat pe TERRA din MOTIVE NECUNOSCUTE! Indiciul care CONFIRMA aceasta IPOTEZA!

In: Stiinta

Planeta Marte a fost locuita de oameni in trecutul indepartat, care din motive necunoscute s-au refugiat pe Terra, oamenii de stiinta avand un indiciu pretios care poate confirma aceasta ipoteza.

Aceasta ipoteza s-a nascut in urma analizarii fotografiei captate de Curiosity pe Marte, care indica o sculptura asemanatoare cu cele realizate in Egiptul antic.

In urma analizei de laborator, specialistii au ajuns la concluzia ca rover-ul a reusit sa fotografieze petroglife vechi de mii de ani. Pe aceasta bucata de piatra se poate observa silueta unui om sau umanoid, care ne aduce aminte de sculpturile care orneaza peretii piramidelor din lumea intreaga.

Potrivit unui articol aparut in The Examiner, figurina este similara cu cea creata de om in cu mii de ani in urma. Astfel, bucata verde de piatra pe care este gravata respectiva figurina ar putea sa provina de la o constructie sau chiar de la o coloana.

Pornind de la aceste elemente extrem de clare, numeroase voci sunt de parere ca in trecut Marte a fost capabila sa sustina viata in forma complexa si exista posibilitatea ca numeroase civilizatii sa fi populat planeta. Din motive inca necunoscute, Marte si-a pierdut atmosfera si civilizatiile de acolo au trebuit sa-si gaseasca un alt loc pentru a-si continua viata.

Pe de cealalta parte, o alta teorie sustine ca viata de pe Marte nu a disparut si ca umanoizii de acolo s-au adaptat noilor conditii de viata, refugiindu-se sub scoarta planetei. Aceasta civilizatie ar fi intrat in contact cu guvernele celor mai importante tari de pe Terra inca din anii ’70, moment in care s-au pus bazele unui proiect strict secret.

Chiar daca teoriile despre Marte sunt controversate si informatiile esentiale pentru elucidarea misterului par sa fie tinute departe de ochii publicului larg, aceasta fotografie realizata de Curiosity aprinde si mai mult focul adevarului. Nu putem sa nu ne intrebam care este de fapt legatura intre Marte si Terra si pentru care motiv descoperim elemente culturale identice pe cele doua planete?

Sursa: efemeride.ro

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

By: Elena Tudor Tags: , , , ,
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close