PLANETA X ar putea aduce APOCALIPSA OMENIRII in orice moment! Cercetatorii au inceput VANATOAREA!

In: Stiinta
.

Cercetatorii vor folosi un telescop gigant pentru a putea demonstra existenta Planetei X, un corp care s-ar ascunde in spatele planetei Neptun si care ar putea aduce Apocalipsa omenirii.

Planeta X, cunoscuta si ca Nibiru, a starnit numeroase dezbateri atat printre cercetatori, cat si prin adeptii teoriilor conspiratiei. Ideea ca Planeta X va aduce sfarsitul lumii, intrand in coliziune cu Pamantul, e una din vremuri antice, fiind pomenita initial de catre sumerieni, cu 5.000 ani iEn.

Citeste si   Un asteroid gigant va trece vineri pe langa Pamant! VIDEO

Lucrarile cu telescopul creat special pentru a o gasi pe Nibiru au inceput deja, pe varful unui munte din Chile. Timp de mai mult de un secol, cercetatorii au observat o serie de fenomene ciudate care ar putea fi explicate prin prezenta unei planete necunoscute la marginea sistemului nostru solar.

”Este un volum imens de spatiu in sistemul nostru solar. Nu stim aproape nimic legat de ce s-ar putea ascunde acolo”, a declarat Kevin Luhman, astronom de la Universitatea Penn State, pentru NPR.

Cercetatorul a ridicat si problema conspirationistilor.

”Sunt multe astfel de persoane pe Internet, persoane care cred ca, de exemplu, NASA stie despre aceasa planeta nevzuta, dar faptul ca acesta s-ar afla pe o traiectorie de coliziune cu Terra ii opreste pe savanti sa ii anunte pe oameni despre ea”, a mai spus el.

Cele mai recente eforturi de descoperire a planetei Nibiru s-au invartit in jurul telescopului spatial WISE, creat de NASA. Acesta este capabil sa detecteze razele infrarosii. Cu aceasta tehnologie, astronomii ar fi putut descoperi o planeta de dimensiunile lui Jupiter sau Saturn, deoarece acesti giganti gazosi emana suficienta lumina infrarosie. De asta se crede ca Planeta X ar putea fi de dimensiunile Pamantului sau ale planetei Rosii, lucru care coincide cu teoriile internautilor conspirationisti.

Citeste si   Savantii avertizeaza ca sfarsitul lumii va incepe din Siberia! Dezastrul natural se extinde!

Cum o cauta oamenii de stiinta? >>>>

.

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

By: Elena Tudor Tags: , ,
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close