Planta banala care te scapa de cinci kilograme intr-o saptamana! O gasesti in bucatarie

In: Sanatate
.

Patrunjelul este nelipsit din bucatariile romanilor, dar putini stiu ce minuni poate face cu adevarat. Patrunjelul contine de patru ori mai multa vitamina C decat portocala, el tine sub control tensiunea, fiind un bun stabilizator natural. Odata ajunsa in organism, radacina patrunjelului este un bun reparator al ficatului, un foarte bun stimulent pentru rinichi si pentru retinerile de apa.

 


Frunzele si tulpina de patrunjel, din care se prepara ceai, ajuta la eliminarea pietrelor. In plus, patrunjelul, sub forma de salata, contribuie la reducerea greutatii corporale in mod sanatos, adica fara a pune in pericol echilibrul de vitamine din organism.

Cum se pregateste salata de patrunjel: este nevoie de frunzele si coditele fragede de la sase legaturi. Totul se toaca marunt. Se adauga o cantitate egala de frunze de menta la fel de marunt faramitate, o lingura de grau pisat si inmuiat in apa timp de 30 de minute, o rosie mai mare taiata cubulete si zeama de o lamaie, scrie doctorulzilei.

Aceasta salata se manaca pe tot parcursul zilei, de cate ori senzatia de foame va da tarcoale. Se mai poate, de asemenea, consuma:

• la micul dejun o ceasca de cafea neagra sau un fruct (portocala, banana, grapefruit, capsuni sau mar);

• la pranz un piept de pui fiert sau la gratar, dupa preferene, un mar sau o para;

• iar masa de seara poate fi imbogatita cu un ou fier, un morcov ras si un un mar.

.













By: Ovidiu Cercel Tags: , , , , ,
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close