Plantele care nu trebuie sa lipseasca din casa! Vezi ce efecte incredibile au

In: Utile

Chiar daca locuiesti intr-un apartament, iar spatiul este limitat este primordial sa respiri aer proaspat. Cea mai la indemana solutie este sa ai cateva plante de casa.

IEDERA

Iedera are o capacitate de a filtra aerul din casa recunoscuta chiar de oamenii de stiinta de la NASA. Este cea mai efciienta planta in anihilarea formaldelhidei si a absoarbe dioxidul de carbon mai repede decat ori care alta planta de interior. Temperaturile ideale pentru aceasta planta trebuie sa fie cat mai moderate.

Citeste si   Zece utilizari neobisnuite ale laptelui! FOTO

DRACAENA MARGINATA

Aceasta minunata planta cu frunzele lungi de un verde inchis, linistitor, poate creste pana la 4,5 metri inaltime. Inlatura toxinele din casa ta (cele pe care nu le vezi cu ochiul liber) precum formaldelhida, xilenul (lichid incolor inflamabil) si tricloroetilenul (unul din cei mai raspanditi poluatori ai apei potabile), noteaza teotrandafir.ro.

Citeste si   Dieta cu legume verzi! Vezi ce legume trebuie evitate

LIMBA VACII

Sansevieria trifasciata, pe numele ei, este perfecta de pus in orice colt al casei tale si nu cere prea multa apa sau lumina. Denumita si limba tigrului, este foarte eficienta in absorbtia dioxidului de carbon si oxigeneaza casa chiar si in timpul noptii, in timp ce alte plante o fac doar ziua.

Citeste si   Descoperirea acestui om ar putea distruge Monsanto!

PHILODENDRONUL

Aceasta planta are frunzele in forma de inima si reprezinta o optiune destul de populara pentru spatiile interioare, mai ales ca sunt usor de intretinut. Este eficienta in absorbirea formaldelhidei (gaz incolor cu miros intepator). Daca aveti grija de ea, planta poate rezista in timp chiar si ani de zile.

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

By: Ovidiu Cercel Tags: , ,
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close