PMP se dezintegreaza! Doi parlamentari de Prahova au trecut la PNL!

In: Politic

Deputatul Dragos Gunia, fost membru al PMP, s-a inscris, joi, in PNL, filiala Prahova, fiind al doilea parlamentar din judet care paraseste PMP, dupa senatorul Andrei Volosevici, care, in urma cu doua saptamâni, anunta si el ca se alatura formatiunii liberale.

Dragos Gunia, ales deputat intr-un colegiu din judetul Prahova, s-a inscris, joi, in PNL, a anuntat, intr-un comunicat de presa, PNL Prahova.

Citeste si   Cei mai fericiti dintre deputati. A fost anuntata lista finala a celor 32 de romani care vor castiga de la 6.000 euro pe luna in sus

Gunia a candidat din partea PDL la scrutinul din 2012, fiind ales deputat la redistribuirea mandatelor, iar in februarie 2014 a demisionat din formatiunea democrat-liberala, ulterior el inscriindu-se in PMP.

Anterior, Dragos Gunia fusese membru al PNL, de unde a plecat in urma neintelegerilor cu conducerea filialei judetene Prahova.

Tot joi, a devenit oficial membru al PNL si senatorul independent Andrei Volosevici, ales de asemenea din partea PDL si plecat la PMP. El a anuntat, in 5 februarie, ca se afiliaza grupului PNL din Senat.

Citeste si   Jurnalistul Dan Tapalaga ii raspunde SEC lui Basescu: ragete si imaginar de carciuma!

Cei doi parlamentari se afla la primul mandat, iar anterior au detinut functii in administratia publica locala. Dragos Gunia, de profesie jurnalist, a fost consilier judetean, in timp de Andrei Volosevici, avocat, a fost primar al municipiului Ploiesti in perioada 2008 – 2012.

Conform comunicatului dat publicitatii joi de PNL Prahova, odata cu cei doi parlamentari, in filiala PNL Prahova s-au inscris 400 de noi membri din Ploiesti si alti 150 de membri din alte localitati ale judetului.

Citeste si   Partidul Miscarea Populara Cere Demisia De Urgenta a lui Victor Ponta!

Sursa: Mediafax

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close