Povestea de dragoste care face inconjurul lumii! A plantat flori doi ani de zile! Vezi motivul emotionant Video – Cap Limpede

Povestea de dragoste care face inconjurul lumii! A plantat flori doi ani de zile! Vezi motivul emotionant Video

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!

Sotii Kuroki duceau o viata fericita si linistita in oraselul Shintomi din Japonia, crescand doi copii minunati. insa o tragedie avea sa le schimbe viata pentru totdeauna.

Dupa 30 de ani de casnicie, la 52 de ani, doamna Kuroki a inceput sa aiba probleme cu ochii. Lucrurile s-au complicat din cauza diabetului, femeia ajungand in cele din urma sa orbeasca.

Devastata si convinsa ca dizabilitatea nu ii va mai permite sa traiasca asa cum o facea inainte, doamna Kuroki a cazut in depresie. Treptat a incetat sa mai iasa din casa.

Dl Kuroki s-a straduit sa gaseasca o cale de a-i ridica moralul sotiei sale. Una, ce-i drept, extrem de impresionanta: a decis sa planteze o gradina cu flori parfumate, pe care sotia lui sa le poata mirosi, scrie observator.

Loading...

Dupa doi ani de munca grea si mii de flori plantate, ferma privata atrage acum turisti din intreaga lume, care doresc sa vada aceasta poveste adevarata de dragoste.


Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!
spre

Share Page

Close