PREDICTIA astrologului Pavel Globa: „RUSIA este o tara BLESTEMATA care va provoca cel de-AL TREILEA RAZBOI MONDIAL in 2014”

In: World

Pavel Globa a lansat o predictie acum 10 ani, cand vorbea despre Rusia ca fiind o tara blestemata care va provoca cel de-al Treilea Razboi Mondial in 2014.

Astrologul Pavel Globa spune ca Rusia se afla sub „blestemul lui Mihail Lermontov, scriitor rus nascut la 15 octombrie, 1814 si un critic inrait al tarismului, care a avut „viziuni intunecate” in privinta Rusiei.

Citeste si   Sting revine la Bucuresti cu turneul Back To Bass! Concertul are loc pe data de 31 iulie! VIDEO

Anul acesta se vor implini 200 de ani de la nasterea marelui scriitor (poet si prozator) si, potrivit astrologului Globa, datele legate de aniversarile si comemorarile sale aduc ghinion Rusiei, care ar putea avea parte de evenimente catastrofale.

Globa spune ca, anul acesta, Rusia ar putea provoca cel de-al Treilea Razboi Mondial, iar Ucraina va juca unrol important in acest eveniment. De asemenea, intr-un interviu din 2008, Globa spunea ca intre 2014 si 2020 vom avea parte de cataclisme care vor incepe din Ucraina. Globa mai spune ca Belarus, ultimul bastion comunist din Europa, ar pute sa se uneasca cu Ucraina.

Citeste si   TOP Zece BENEFICII asupra ORGANISMULUI pe care le ofera ROZMARINUL!

Astrologul Pavel Globa este astrologul care a prezis ca presedintele american Barack Obama va fi asasinat ca si John Fitzgerald Kennedy. El a mai spus ca Al Treilea Razboi Mondial va incepe dupa asasinarea lui Obama.

Toto Globa a fost cel care a prezis ca teritoriul Federatiei Ruse va fi impartit intre alte tari si ca un alt barbat va veni la putere in Rusia si va semana cu un tar din Dinastia Romanovilor, iar acest lider va schimba Constitutia Rusiei.

Citeste si   Mai greu ca la barbati: Nationala feminina joaca cu Italia, Spania si Cehia pentru calificarea la CM!

Astrologul a mai spus ca sistemul politic si cel economic se vor schimba complet si ca aproape fiecare tara va fi condusa de o femeie, pana in 2020.

Sursa: rtv.net

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close