Presedintele unei importante tari a dat deja anuntul de lupta! Planeta fierbe de conflicte!

In: World

Liderul nord corean Kim Jong-un a mers intr-o vizita la o unitate militara din largul coastelor si a indemnat soldatii sa se pregateasca de lupta.

 

Kim Jong-un a  condus un exercitiu militar pe un submarin si l-a invatat pe capitan „cum sa navigheze”, a anuntat publicatia oficiala a Partidului Muncitorilor din Coreea de Nord, citat de Daily Mail.

Citeste si   Am mai trecut prin asemenea CATACLISME. Ce s-ar intampla astazi daca un asteroid urias ar lovi Pamantul?

 

Publicatia citata scrie ca liderul nord-coreean le-a cerut membrilor echipajului „sa-si dedice intelepciunea si entuziasmul pentru pregatirile de lupta”. „Comandantii si marinarii trebuie sa vada ca inamicii nostri cauta o sansa de a ne invada tara si sa grabeasca pregatirile pentru lupta. Gânditi-va doar la lupta, le-a spus Kim Jong-un militarilor.

Citeste si   Soc in Corbeanca: Primarul Anton, urmarit penal pentru afaceri ilegale cu beton!

 

Un detaliu din fotografiile publicate de agentia oficiala de presa a atras atentia expertilor. Este vorba despre petele de rugina care se vad pe submarinul vizitat de liderul nord-coreean.

 

„Sa vezi rugina pe fotografii venite din Coreea de Nord este destul de surprinzator. In mod normal, totul este curatat inainte”, a declarat pentru The Telegraph un expert in Coreea de Nord, Aidan Foster-Carter. sursa: mediafax.ro

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close