Pretul caselor a luat-o in SUS. Afla MERCURIALUL tarii

In: Bani, Imobiliare
.

Pretul locuintelor din cele mai importante cinci orase din tara a crescut in februarie pentru a doua luna consecutiv, avansul fiind superior celui din ianuarie, respectiv 1,8% la 919 euro/mp, pe fondul scumpirii apartamentelor vechi si ieftinirii celor noi.

„Dupa un 2013 in care apartamentele scoase la vanzare in intreaga tara s-au ieftinit mai mult decat in 2012 si 2013 la un loc (cu 8,2%, fata de 4% si, respectiv, 1,3%), la inceputul lui 2014 piata da semne de revenire. Daca in ianuarie a avut loc un avans de 0,6% la nivel national, conform indicelui imobiliare.ro, in februarie pretul mediu cerut de catre vanzatori a consemnat o crestere de 1,8%, de la 903 pana la 919 euro pe metru patrat util”, potrivit unui studiu al portalului imobiliar imobiliare.ro.


Fata de perioada similara a anului trecut, pretentiile proprietarilor sunt, insa, in medie, cu 5,5% mai reduse. In a doua luna din 2014, marile orase ale tarii au consemnat un trend general ascendent al preturilor pe segmentul apartamentelor vechi, in vreme ce unitatile locative nou-construite au continuat in general sa se ieftineasca.

.

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

Citeste si   Din 2013 vor creste TAXELE pe casa, teren si masina
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close