Previziunile pentru 2017! Vezi ce te asteapta! – Cap Limpede

Previziunile pentru 2017! Vezi ce te asteapta!

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!

Previziunile privind anul 2017 au ca punct de plecare ultimele evenimente de pe scena politica mondiala si care ne vor afecta in mod direct destinele. Este de amintit, deoarece nu a trecut atat de mult timp, ca o criza economica globala se propaga ca o unda chiar pana in buzunarul tau. Potrivit analistilor orice previziune trebuie sa plece de la alegerea lui Donald Trump, al 45-lea presedinte al SUA, de la faptul ca britanicii au decis sa paraseasca UE, iar teroristii au semanat teroare in mai multe tari din lume.

Analistii avertizeaza ca urmeaza un 2017 plin de decizii importante, iar in zodiacul chinezesc, anul urmator este cel al cocosului – adica unul tumultos.
A fost un rezultat pe care putini l-au prezis, dar care va juca un rol mai important anul viitor. Alegerea lui Trump ca presedinte al Statelor Unite a starnit numeroase reactii la scara mondiala.
Multe dintre acestea au avut loc in urma promisiunilor lui din timpul campaniei electorale si a impactului pe care acestea le-ar avea. Specialistii spun insa ca exista inca o incertitudine asupra drumului pe care Trump il va alege in mandatul sau.
BETH ANN BOVINO, economist: „In ceea ce priveste impactul pe care il va avea mandatul lui Trump asupra cresterii tarii, trebuie avut in vedere faptul ca promisiunile din campanie sunt deocamdata promisiuni, nu politici. Asa ca trebuie sa vedem daca vor trece acestea de Congres si la ce concluzie se va ajunge.”
Tot in ianuarie se vor afla in prim plan si relatiile lui Trump cu Kremlinul, intr-un moment in care CIA acuza Rusia de furt informatic.
MASHA LIPMAN, analist politic: „Obisnuiam sa spunem ca Putin este imprevizibil si ca isi pastreaza planurile si intentiile secrete. Acum, mai avem cel putin o persoana la fel si el este chiar presedintele Statelor Unite. Declaratiile sale i-au lasat pe multi fara cuvinte, insa politicile sale raman in continuare o necunoscuta.”
In Europa, anul care vine pregateste schimbari majore. Marea Britanie va incepe procesul de iesire din Uniune, iar in Germania, Merkel va avea de-a face cu o lupta grea in castigarea unui nou mandat. Politicile sale privind migratia nu au fost vazute cu ochi buni de unele partide.
THORSTEN BENNER, directorul Insititutul de Politici publice din Berlin:Partidul „Alternative Fuer Deutschland” castiga deja din electoratul crestin-democratilor. Acest lucru este o amenintare pentru ambitiile sale politice. Anul viitor va fi interesant de vazut daca vom vedea un atac terorist de amploare in Germania, aceasta este una dintre cele mai mari incertitudini.”
In timp ce Occidentul pare sa stagneze, din punct de vedere economic, in 2017 India pare sa fie actorul castigator.
Indiferent de predictiile specialistilor, astrologii au si ei viziunea lor: anul 2017 corespunde in calendarul chinezesc cu anul cocosului.
DONG YILIN, astrolog:In anul cocosului, focul si aurul se vor lupta unul cu celalalt. Vom vedea multa confuzie si tumult, nu doar in China, ci si in alte parti ale lumii, precum Europa si SUA.

Loading...

sursa: stirileprotv


Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!
spre

Share Page

Close