PRIETENII OMULUI au intrecut si TESTELE MEDICALE! Cate tipuri de CANCER pot detecta CAINII TERAPEUTI cu o precizie de 90%!

In: Sanatate, Stirile zilei

Cainii terapeuti au intrecut chiar si testele medicale, acestia pot detecta numeroase tipuri de cancer, dar cu cea mai mare precizie de peste 90% pot detecta cancerul de prostata.

In schimb, testarea traditionala a mostrelor de urina furnizeaza adesea rezultate pozitive false – trei din patru rezultate pozitive dovedindu-se a fi false si avand un impact negativ asupra pacientilor, care sunt supusi ulterior unor teste inutile si invazive, informeaza dailymail.co.uk.

Citeste si   Femeile care nu dorm suficient sunt mai predispuse la cancer de san

In Marea Britanie a fost infiintata organizatia caritabila Medical Detection Dogs, cu sediul in Buckinghamshire, care utilizeaza caini special antrenati pentru mirosirea mostrelor de urina, detectand astfel celulele canceroase cu o precizie de 90%.

„Rezultatele oferite de cainii utilizati pentru detectarea celulelor canceroase sunt remarcabile. Mai mult, acesti caini reprezinta o solutie alternativa ce asigura rezultate de o mare precizie. (…) Simtul olfactiv superior al cainilor este celebru. Prin urmare, de ce ezitam sa adoptam aceasta «tehnologie» straveche si testata?”, a spus Claire Guest, director executiv al fundatiei Medical Detection Dogs.

Pana in prezent, s-a demonstrat ca acesti caini special antrenati pot detecta si alte tipuri de cancer, inclusiv cancerul de vezica, ovarian si mamar.

Citeste si   Iarba porcului contine cantitati de acizi grasi omega 3 mult mai mari in compartie cu multe uleiuri de peste!

Sursa: mediafax.ro

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close