Prima reactie a lui Traian Basescu dupa condamnarea fratelui sau: Este major si vaccinat!

In: Injustitia

„Este o decizie a unei instante. In continuare, fratele meu trebuie sa respecte lege“, a zis fostul sef al statului. El a spus ca a vorbit in aceasta dimineata cu fratele sau, insa nu a avut nevoie de imbarbatare. „Este major si este vaccinat“, a completat Traian Basescu, conform Adevarul.

Mircea Basescu a fost condamnat vineri, 8 ianuarie, la patru ani de inchisoare in dosarul in care este judecat de trafic de influenta. Decizia magistratilor de la Tribunal nu este definitiva, ea putand fi atacata la Curtea de Apel Constanta.


Magistratii au mai dispus in cazul celor doi pedeapsa complementara a interzicerii dreptului de a fi alesi in autoritatile publice sau in orice alte functii publice si a dreptului de a ocupa functii care implica exercitiul autoritatii de stat.

Totodata, Tribunalul Constanta a mentinut sechestrul instituit pe bunurile lui Mircea Basescu si ale lui Marian Capatana, precum si masura controlului judiciar pentru cei doi. De asemenea, cei doi au fost obligati sa achite cheltuieli de judecata de 3.000 de lei, iar instanta a mai decis confiscarea sumei de 265.000 de euro de la acestia.

Loading...

 

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

By: Ovidiu Cercel Tags: , , , ,
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close