Primarul Bacaului, Romeo Stavarache a fost arestat preventiv pentru LUARE DE MITA! – Cap Limpede

Primarul Bacaului, Romeo Stavarache a fost arestat preventiv pentru LUARE DE MITA!

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!

Primarul Bacaului, Romeo Stavarache a fost arestat preventiv pentru luare de mita, asta dupa ce procurorii DNA solicitasera acest lucru intrucat primarul luase legatura cu celelalte persoane implicate in dosar.

De asemenea, magistratii Curtii de Apel Bacau au emis mandate de arestare preventiva si pe numele lui Liviu Cenusa si al lui Liviu Goian, cercetati in acelasi dosar.

Procurorii DNA au solicitat, marti, Curtii de Apel Bacau arestarea preventiva a primarului Bacaului, Romeo Stavarache, cercetat sub control judiciar pentru luare de mita, dupa ce acesta a luat legatura cu ceilalti inculpati din dosar.

”Exista suspiciuni ca inculpatul Romeo Stavarache a incalcat masura obligativitatii de a nu lua legatura cu ceilalti inculpati din dosar, iar in consecinta procurorii au solicitat in instanta inlocuirea masurii de control judiciar dispusa de instanta cu cea a arestului preventiv”, declara purtatorul de cuvant al DNA, Livia Saplacan.

De altfel, si pentru ceilalti doi inculpati din acest dosar – varul lui Romeo Stavarache, Liviu Cenusa, si Liviu Goian, patronul unui post local de televiziune, – procurorii au solicitat inlocuirea cercetarii sub control judiciar cu arestarea preventiva.

Conform sursei citate, incalcarea masurii a fost constatata de catre procurorii DNA in urma unor verificari facute din oficiu in acest caz.

Primarul Romeo Stavarache a fost retinut, joi, de DNA pentru ca ar fi primit mita peste 2,3 milioane de lei de la patru oameni de afaceri, iar ulterior Curtea de Apel Bacau a decis ca acesta sa fie cercetat sub control judiciar.

Loading...

De asemenea, instanta a dispus ca varul lui Romeo Stavarache, Liviu Cenusa, si Liviu Goian, patronul unui post local de televiziune, retinuti in acelasi dosar, sa fie cercetati tot sub control judiciar.

Sursa: mediafax.ro


Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!
spre

Share Page

Close