Primarul Timisoarei a facut cinste cu mici si bere unor muncitori care reparau o strada

In: Social

Edilul Timisoarei, Nicolae Robu, a dat vineri de mancat si de baut unor muncitori care reparau o strada din oras, ca recompensa pentru munca buna pe care au facut-o.

 


Vineri, primarul Nicolae Robu (PNL) le-a dus celor 15 muncitori care lucreaza la reamenajrea strazii Martir Vasile Balmus din Timisoara caserole cu mici si doze de bere, afirmand ca isi tine astfel o promisiune mai veche.

Citeste si   ORASUL din Romania care a declarat RAZBOI nuntilor zgomotoase! Ai dori sa se aplice si in LOCALITATEA ta?

Robu a precizat ca, in momentul in care a inceput reamenajarea strazii respective, le-a promis muncitorilor ca daca va fi multumit de lucrare, ii va recompensa, astfel ca vineri fiecare angajat de pe santier a primit din partea primarului cate o caserola cu trei mici, mustar si paine si cate doua doze de bere.

Acestea au fost cumparate de edil din banii sai.

Citeste si   Orasul din Romania care va avea primul CIMITIR ELECTRONIC!

„Este o noua amenajare deosebita, care sporeste functionalitatea si confortul in cartierul Soarelui. S-au realizat trotuare civilizate, carosabilul a fost asfaltat si s-au creat foarte multe locuri de parcare. Peste tot pe unde s-au potrivit au fost plantati arbori”, a declarat Nicolae Robu.

Unul dintre muncitori i-a spus primarului Timisoarei: „Sa mai veniti pe la noi”.

Citeste si   NIMIC NEOBISNUIT: O noua TAXA in ROMANIA!

Pe strada Martir Vasile Balmus din Timisoara s-au realizat 127 de locuri de parcare, a fost turnat asfalt pe o lungime de 433 de metri, s-au amenajat trotuare pe 655 de metri si s-a amenajat zona verde, unde s-au plantat 21 de copaci.

Lucrarea a fost executata de societatea Drumuri Municipale care apartine Primariei Timisoara si are o valoare de 689.600 lei cu TVA inclus.

 

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close