Principalele ZECE moduri prin care iti poti dezvolta nivelul constiintei

In: Fotogalerie, Multimedia

“Cunoasterea celor din jurul tau este inteligenta! Cunoasterea de sine este adevarata intelepciune! A-i conduce pe ceilalti este putere! A te conduce pe tine este adevarata putere!”

“Ai grija de gandurile tale, caci vor deveni cuvinte. Ai grija la cuvintele tale, caci vor deveni actiuni. Ai grija la actiunile tale, caci vor deveni obiceiuri. Ai grija de obiceiurile tale, caci vor constitui caracterul tau. Ai grija de caracterul tau, iti va fi destin.”


Citeste si   Ce spune poza de profil de pe Facebook despre tine! Vezi daca ai facut alegerea corecta!

                                                                                                                                                      – Lao Tzu

Scopul principal al calatoriei noastre am putea spune fara ocolisuri ca este acela de a ne dezvolta constiinta. Toate religiile, inclusiv Crestinismul, se folosesc de metafore pentru a ne indrepta pasii in directia trezirii spirituale. Lumea exterioara are o importanta secundara sau, asa cum o numeste Eckhart Tolle „situatia de viata”. Majoritatea dintre noi suntem atat de sustrasi de mirajul situatiilor din viata noastra incat uitam de necesitatea primordiala de a ne ingriji sufletul. Iata principalele zece moduri prin care iti poti dezvolta nivelul constiintei.

Citeste si   Reteta unui esec garantat! Cele noua minciuni cu care te hranesti zilnic doar pentru a te simti mai bine!

Citeste mai mult pe e-dimineata.ro!

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close