Principalii zece factori care ar putea fi cauzatori de cancer! Nu te speria dar tine cont in viata de zi cu zi!

In: Sanatate
.

Am ajuns cu totii sa traim sub semnul hiperbolei populare potrivit carei „totul ne imbolnaveste de cancer”, de care unii oameni se agata si ca pretext pentru propriile esecuri legate de stilul de viata sau regimurile alimentare incercate.

Dar lucrurile nu sunt chiar asa departe de adevar: numeroase alimente au intr-adevar potential cancerigen, acesta fiind demonstrat stiintific.


In continuare ne vom limita la principalii 10 factori cauzatori de cancer de care trebuie sa te feresti cat mai bine.

1. Hormonii din carne si lapte

Din pacate, majoritatea animalelor domestice sunt hranite cu alimente incarcate cu hormoni artificiali meniti sa creasca productia de carne si de lapte. Hormonii adaugati in alimentatia lor provoaca inflamatii, cancer si alte boli periculoase.

2. Mamografiile, radiografiile dentare, scannerele din aeroporturi

Mai multe cercetari au dovedit ca radiografiile au efecte periculoase asupra sanatatii. Aceste expuneri sunt corelate cu aparitia cancerului si a altor boli, fapt pe care industria medicala nu ni-l divulga.

3. Aluminiul din deodorante si antiperspirante

Deodorantele si antiperspirantele sunt foarte periculoase pentru santatate, numeroase studii demonstrand ca aluminiul pe care il contin aceste produse poate cauza cancer la san. Specialistii au constatat ca in tumorile acestui tip de cancer exista cantitati mari de aluminiu.

Loading...

.

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

By: Ovidiu Cercel Tags: , , , , ,
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close