PRIVESTE in VIITOR: Un TUR in jurul Pamantului la 50 de ani dupa ce OMUL va disparea!

In: Fotogalerie, Multimedia
.

Fotograful Christopher Payne a realizat cateva fotografii uimitoare, din care ne putem imagina cum ar arata Pamantul la 50 de ani dupa ce omul va disparea.

Christopher a petrecut sase ani documentand schimbarile care s-au produs in ceea ce priveste vegetatia si vietuitoarele de pe insula North Brother, complet abandonata in urma cu cinci decenii.

Citeste si   PAMANTUL se indreapta spre FALIMENT! Toate resursele pe care planeta le poate genera in 2013 au fost epuizate!

North Brother este o insula din New York situata intre Bronx si Insula lui Riker.

In 1885 a devenit centru de carantina pentru bolnavii cu boli transmisibile (cum ar fi variola, tuberculoza, scarlatina si difteria) de pe strazile orasului New York.

Dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial, insula a adapostit veteranii de razboi care studiau la colegiile locale, impreuna cu familiile lor.

Citeste si   Asta era SECRETUL lui Hitler in cel de-al Doilea Razboi Mondial! Ce pastila miraculoasa primeau soldatii germani ca sa lupte in continuu! VIDEO

In anii ’50, aici functiona un spital pentru tinerii dependenti de droguri, insa dupa inchiderea acestei institutii, insula a ramas nelocuita.

Accesul publicului este in prezent limitat de paza de coasta care patruleaza zi si noapte, motivandu-se ca aici sunt colonii de pasari care sunt studiate.

Insula North Brother a fost prezentata intr-un episod al serialului de documentare ”Life After People” (Viata dupa oameni).

„Dupa ce oamenii pleaca, structurile facute de ei se prabusesc si sunt inlocuite rapid de vegetatie. Oricat de mult ne-am stradui, natura va invinge intotdeauna”, spune Christopher Payne, citat de Business Insider.

14.

PRIVESTE in VIITOR Un TUR in jurul Pamantului la 50 de ani dupa ce OMUL va disparea!14

.

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close