Probabil cea mai reusita CARICATURA romaneasca despre Charlie Hebdo

In: Cultura, Life, Stirile zilei

Numeroase ziare din lumea intreaga au reprodus prima pagina din noul numar al publicatiei “Charlie Hebdo”, reprezentandu-l din nou pe profetul Mahomed, cu ochii in lacrimi si tinand o pancarta cu mesajul “Je suis Charlie”.

De asemenea, foarte multi desenatori si caricaturisti din lumea intreaga si-au exprimat solidaritatea fata de confratii lor din Franta prin intermediul desenelor. Printre ei, graficianul Radu Oltean, care a postat pe Facebook desenul de mai jos, alaturi de textul: “Parerea mea…Am tot sperat ca ma insel, ca mi se pare…Se pare ca nu ma insel”. Nascut la Bucuresti, pe 7 iulie 1970, Radu Oltean a colaborat vreme de mai multi ani cu revista “National Geographic” si a fost invitat de onoare la cea de-a 23-editie a Salonului International al Benzii Desenate din Romania (2013).

Citeste si   RETEAUA TERORISTA Stat Islamic revendica ATACUL de la Charlie Hebdo! Urmeaza alte ATACURI in Marea Britanie, America si alte tari!

Tirajul primului numar al revistei satirice “Charlie Hebdo” de dupa atentatul care i-a decimat redactia saptamana trecuta a fost suplimentat de la 3 milioane la 5 milioane de exemplare, pentru a face fata unei cereri exceptionale in Franta.

Sursa: PaginadePolitica.ro

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

By: Zeno Ferenc Tags: , , ,
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close