Profetia despre Bucuresti facuta de un iluminat indian acum aproape o suta de ani se adevereste

In: Spiritualitate

Faptul ca cea mai mare moschee din Europa se va construi la Bucuresti si tot aici se construieste una din cele mai mari catedrale crestin-ortodoxe duce cu gandul la ecumenismul prezis in 1920 de un sfant indian, Sundar Singh, pentru Capitala Romaniei.

Sundar Singh (1889-1929) a fost un sfant indian care la inceputul secolului XX a intreprins o calatorie prin Europa. In urma unor viziuni, a facut mai multe preziceri despre viitorul Romaniei


Guvernul a decis printr-o hotarare sa ofere Muftiatului Cultului Musulmanilor un teren de 11.000 de metri patrati in Bucuresti, pentru construirea celei mai mari moschei din Europa. Trebuie sa reamintim ca tot in Bucuresti se construieste acum Catedrala Mantuirii Neamului, una din cele mai mari constructii crestin-ortodoxe din lume.

“Asta inseamna ca orasul va deveni un puternic centru ecumenic. Aceasta este materializarea stranie a prezicerilor facute de sfantul indian Sundar Singh, in 1920, despre Capitala Romaniei”, ne-a spus Mircea Georgescu, specialist in stiinte ezoterice, scrie libertatea.

Loading...

Mesajul lui Sundar Singh: “Bucurestiul se va transforma intr- un centru esential. Va fi o capitala spirituala a planetei si va fi considerat de toate popoarele drept un veritabil «Nou Ierusalim » pamantesc”. l

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

By: Ovidiu Cercel Tags: , ,
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close