Profetia inspaimantatoare a lui Nostradamus! Rusia va ruina Romania!

In: World

Rusia este tara care va startul urmatorului razboi mondial, potrivit profetiei facuta de Nostradamus. Nu sunt vesti bune nici pentru Romania, in ochii profetului. Rusia va cuceri tara noastra, pe care o va ruina.

In 2017, potrivit lui Nostradamus, lumea se va schimba. Coreea de Nord si cea de Sud se vor uni, iar liderul Kim Jong-un va fi detronat si va trebui sa caute refugiu in Rusia. Acesta este considerat un dictator mai dur decat a fost tatal sau, iar familia sa a condus Coreea de Nord timp de 65 de ani.

Citeste si   Soarta Romaniei a fost decisa. Cum va fi impartita jumatatea de vest intre RUSIA si UNGARIA

Cat despre Rusia, profetul a prezis ca va fi tara care va da startul urmatorului razboi mondial si care va cuceri si Romania. Mai mult, Nostradamus a crezut in posibilitatea unui Razboi Cald care ar putea avea loc la anul, din cauza incalzirii globale si diminuarii resurselor.

Cea mai mare amenintare din viitor va veni din partea teroristilor si a atacurilor biologice, a considerat profetul.

Citeste si   MASONUL care conduce OMENIREA din UMBRA uimeste Romania cu declaratia sa!

Previziunile lui Nostradamus ii implica si pe italieni. Peninsula s-ar putea confrunta cu dificultati financiare, cu o crestere a somajului si a creditelor, facand ca aceasta tara sa fie „epicentrul” unei crize din zona euro.

Nostradamus a scris si despre China si miscarea pe care tara o va face spre binele echilibrului economic mondial. Yen-ul chinez ar putea deveni noua moneda globala.

Citeste si   Proiectul de 3,6 MILIARDE de euro pentru ROMANIA! Vezi ce se va CONSTRUI din 2013

Michel de Nostredame, un filozof francez al secolului 16, a prezis evenimentele din 9/11 din SUA, dar si victoria lui Donald Trump, arata realitatea.net.

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

REVINO IN TOP

Share Page

Close