PROGRAMUL SECRET Echelon: SISTEMUL prin care OMENIREA este controlata de OCHIUL ATOTVAZATOR!

In: Stiinta, Stirile zilei

Oficiul Cunoasterii Informatiei (IAO) a fost creat imediat dupa atacurile din 11 septembrie 2001, fiind o agentie militara care are misiunea de a colecta orice informatie posibila despre americani si nu numai.

Inscriptia de pe frontispiciul acestei institutii care functioneaza in cadrul Pentagonului este, Scientia Est Potentia, Cunoasterea inseamna Putere.


Utilizarea cartii de credit, datele medicale, cronologia calatoriilor, facturile telefonice, evenimentele inregistrate ca sofer, toate acestea sunt stocate in baza de date a IAO. Daca ati facut asa ceva, Ochiul-Atotvazator al IAO doreste sa stie acest lucru.

Oficiul a fost creat la inceputul lui 2002, ca parte a unui nou program destinat, oficial, eliminarii teroristilor, dupa atacurile din 11 septembrie 2001. Programul a fost botezat Cunoasterea Informatiei Totale, TIA.

Sub obladuirea acestui oficiu a fost creat un program destinat spionarii altor computere, denumit Genoa. Genoa se infiltreaza in hard-ul computerelor si, ca un info-vampir, suge informatia de aici stocand-o in masiva sa baza de date.

Oficiul se bazeaza pe o retea de calculatoare, un sistem international secret de tehnica de spionaj, cunoscut in limbajul specialistilor sub numele de Echelon. Echelon are menirea de a intercepta orice apel telefonic, orice fax, orice e-mail si a le incarca intr-o vasta retea de supercomputere, denumite Dictionare.

Echelon este un acord intre SUA si Marea Britanie, mai tarziu s-au alaturat Australia, Noua Zeelanda si Canada, principalele state de limba engleza ale lumii, avand ca scop top secret de-a asculta ceea ce comunica restul lumii, atat prieteni cat si dusmani.

Aceste tari au creat un stat virtual care lucreaza pe baza unui soft ultrasofisticat unde fiecare partener sa aiba acces la informatia partenerului si sa selecteze ceea ce doresc.

Angela Merkel a fost victima, telefoanele sale fiind ascultate de catre americani. Bill Clinton a folosit serviciile TIA pentru a spiona constructorii de automobile japonezi. Japonezii au si pierdut segmente mari de piata in ceea ce priveste vanzarea automobilelor.

Bush a apelat si el la TIA pentru ca SUA sa castige un contract urias in domeniul constructiei de sateliti artificiali.

Inca din anii 90, militarilor americani care luptasera in zone deosebit de sensibile si implicit foarte importante pentru americani, vezi Razboiul din Golf, li s-au plasat in picior un dispozitiv de monitorizare electronica, pentru a fi foarte usor monitorizati.

Mai mult, un laborator al Marinei Militare Americane, finantat de IAO, a reusit uluitoarea performanta de a contopi neuroni cu microcipuri. Neuronul este controlat si dirijat prin intermediul microcipului. Persoana cu un astfel de dispozitiv va raspunde la toate comenzile transmise prin microcip.

Loading...

Sursa: efemeride.ro

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close