Proiectul autostrazii Sibiu – Brasov, prins in finantarea bugetara pe 2014!

In: Bani

Dupa ce in septembrie se vehicula ideea constructiei unei autostrazi Brasov – Sibiu, de catre Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR), va informam ca aceasta este deja prinsa in bugetul pentru anul viitor, anunta newsbv.ro.

Initial, Comisia Europeana nu a dat acceptul modificarii traseului culoarului patru european, insa reprezentantii Guvernului au venit cu argumentele necesare si, in cele din urma, CE si-a dat acordul pentru aceasta modificare. Astfel, constructia viitoarei autostrazi este prinsa pentru finantare pe anul 2014.


Loading...

„Este cel mai important proiect de infrastructura care va incepe in judetul Brasov anul viitor. Lucrarile pot incepe chiar din primavara viitoare.  Deja au fost expropiate o parte din terenurile necesare constructiei autostrazii. Practic, unul din tronsoane, Brasov – Fagaras, este identic cu cel al autostrazii Transilvania, iar de la Fagaras la Sibiu se va merge pe draseul drumului expres care era in proiect si pentru care exista documentati
…citeste articolul integral

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

By: Elena Tudor Tags: ,
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close