Protest al romilor la sediul Guvernului! „Vrem sa muncim, nu vrem sa cersim!”

In: Guvern, Stirile zilei

Aproximativ 200 de romi au participat la un protest, in fata sediului Guvernului, nemultumiti ca demnitari francezi vin in Romania pentru a le cunoaste problemele, iar Guvernul doar „se face ca intelege”, realitatea fiind ca, din cauza problemelor, ei au ajuns o comunitate care se plimba peste tot in lume.

Cei aproximativ 200 de protestatari din Piata Victoriei au plecat in jurul orei 14.00, cu autocare, spre Palatul Cotroceni, unde vor sa ceara cere presedintelui Traian Basescu sa ii sustina pentru ca adevaratii reprezentanti ai comunitatii rome, respectiv Alianta Civica Democrata a Romilor (ACDR), sa poata candida la alegeri.

Citeste si   Cu ce propuneri de candidati vin partidele din ROMANIA pentru viitorul PARLAMENT: parlamentari migratori, afaceristi, cercetati, chiulangii, rude...

Protestatarii au strigat „Vrem sa muncim, nu vrem sa cersim!”, „Haideti cu noi, sa scapam de hoti si de mafioti!”, „Vrem dreptate!”, „Libertate!”, „Demnitate!”, „Pacat de sangele varsat!” si au avut bannere bannere pe care scria „Educatie pentru copiii nostri”, „Partida Romilor egal tragedia romilor”, „ANR, unde sunt bugetele?” si „Paun, ne-ai vandut destul”. Manifestantii au scandat si impotriva liderului Partidei Romilor, Nicoale Paun, transmitandu-i: „Paun, Paun, ne-ai mintit destul!”.

Citeste si   Martin Schulz il pune la punct pe Liviu Dragnea! Daca as fi fost la voi, as fi iesit la proteste! I-am spus si lui Dragnea! Coruptia trebuie eliminata de la radacini!

Protestul din fata Palatului Victoria are „legatura directa” cu vizita la Bucuresti a ministrilor francezi de Interne, Manuel Valls, si pentru Afaceri Europene, Bernard Cazeneuve, si este indreptat spre Executiv, dar vizeaza si organizatiile care ii reprezinta pe romi in Parlament si Guvern, Partida Romilor si, respectiv, Agentia Nationala pentru Romi (ANR), au spus reprezentanti ai Aliantei Civice Democrate a Romilor (ACDR), organizatorul manifestatiei.

Citeste si   24,94% dintre alegatori s-au prezentat la urne pana la ora 16.00

 

 

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close