Puterea de vindecare a practicii antice a Privitului la Soare sau „Sun Gazing”

In: Sanatate
.

Puterea de vindecare a acestei practici a fost recunoscuta de catre multe dintre civilizatiile stravechi, printre care cea maiasa, egipteana, azteca, tibetana si indiana. Practicantii acesti metode de vindecare au considerat si continua sa o faca, ca soarele este o adevarata sursa de energie divina care ne poate vindeca de toate bolile sufletesti si fizice. Ceea ce este si mai interesant, dupa cum veti citi in randurile care urmeaza, unul dintre cei mai cunoscuti practicanti ai acestei metode, a reust sa renunte la hrana fizica, hranindu-se doar cu energia pe care o primeste de la soare.

Citeste si   Cate tipuri de CIVILIZATII EXTRATERESTRE exista si de unde isi iau ENERGIA!

In cazul in care nu ati auzit de “Privitul la Soare” pana acum, aceasta practica presupune privitul soarelui in timpul orelor de siguranta, adica in prima ora dupa rasarit si in timpul ultimei ore inainte de apus, atunci cand razele soarelui sunt foarte blande, cand nivelul razelor ultraviolete este zero, perioada in care soarele nu ne poate afecta vederea. Aceasta practica presupune si conectarea cu energiile Pamantului, de aceea, aceasta metoda se practica in picioarele goale.

Citeste si   Afla AICI: Ce este mai sanatos, sa stai pe SCAUN sau in PICIOARE?

Am putea sa presupunem ca aceasta practica poate provoca daune la nivelul retinei. Cu toate acestea, in cazul in care sunt respectate toate regulile principale ale acestei metode, rezultatele pot fi incredibile.

De ce ar trebui sa practici “Privitul la Soare”?

.

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close