Rasturnare de situatie in cazul fotografiei cu „romanul” de pe pachetul de tigari! A cui este imaginea care a declansat scandalul in Europa!

In: Stirile zilei

O fotografie socanta de pe un pachet de tigari face ca familii din Romania, Austria si Germania sa creada ca este vorba de o ruda a lor.

Imaginile socante si respingatoare de pe pachetele de tigari ar avea rostul sa-i impiedice pe oameni sa fumeze – considera Comisia Europeana. De aceea pe pachete sunt reproduse fotografii ale unor oameni cu dinti cariati sau cu plamani negri de fum. Mesajul este: daca fumezi, vei pati la fel! Una din aceste imagini reprezinta un barbat evident grav bolnav, despre care trei frati din Romania cred ca ar fi tatal lor decedat. Ei sustin ca nu si-au dat niciodata acordul ca imaginea acestuia sa fie folosita. Este vorba indubitabil de tatal fratilor. Dupa cum a declarat avocatului unul din frati, „l-am recunoscut imediat pe tatal meu. Purta acelasi tricou alb si cand a fost internat in spital”.

Citeste si   Parlamentul European a decis schimbarea pachetelor de tigari! Cum sunt afecati FUMATORII

Descoperire socanta a unor tineri romani! Au vazut poza tatalui lor decedat pe pachetele de tigari! Ce decizie au luat!

Omul de pe pachetul de tigari a fost recunoscut de mai multe persoane. O femeie din Viena a afirmat vara trecuta ca fotografia il reprezinta pe sotul ei decedat. si in acest caz s-a mentioat ca fotografia a fost folosita fara acordul sotiei. Iar la putin timp, un pensionar din Germania a anuntat ca a fost fotografiat fara a i se cere acordul.

Citeste si   SECRETUL care ii va convinge si pe cei mai inraiti FUMATORI sa RENUNTE!

Comisia Europeana nu vrea sa precizeze identitatea barbatului a carui poza apare pe pachetul de tigari. Purtatorul de cuvant al Comisiei Europene, Reinhard Hönighaus, a declarat cotidianului „Bild” precizand ca „Evident, nimeni nu a fost fotografiat pe ascuns pentru imaginile publicate”. Deci, ramane si pe mai departe o enigma cine ar putea fi omul de pe pachetul de tigari.

Citeste si   Remediul eficient pentru curatarea plamanilor. Are la baza o simpla coaja de nuca!

Sursa: RADOR

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

REVINO IN TOP

Share Page

Close