RATB a introdus un nou sistem de alimentare cu combustibil a autobuzelor

In: Stirile zilei, Transporturi

Regia Autonoma de Transport Bucuresti (RATB) a introdus in toate autobazele, un nou sistem de alimentare cu combustibil, pentru monitorizarea si gestionarea traseului carburantului, de la furnizor pana la consumul efectiv al acestuia.

Conform unui comunicat al RATB, noul sistem de management al combustibilului este format dintr-o componenta tehnologica, ce consta in pompe de alimentare, rezervoare si instalatii aferente, precum si una informatica, prin care se asigura monitorizarea si alimentarea cu carburanti.


In cadrul sistemului, autobazele au fost dotate, pe langa echipamentele de alimentare, si cu sistem de supraveghere video si alarmare anti-incendiu. La fiecare alimentare, conducatorii auto sunt identificati pe baza cardului propriu de acces in sistem si a camerelor video, iar autobuzele, pe baza unui dispozitiv special montat pe rezervor.

Alimentarea efectiva este posibila numai daca sistemul il recunoaste pe conducatorul auto inregistrat, precum si vehiculul alocat acestuia.

Loading...

De asemenea, sistemul de monitorizare asigura controlul si confirmarea cantitatii de carburant existente in rezervoarele statiilor de alimentare, cat si a cantitatii de carburant distribuit pentru fiecare vehicul, facilitand astfel urmarirea, in timp real, a stocurilor de carburant, a consumurilor, precum si a calitatii combustibilului (temperatura, densitate etc).

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

By: Elena Tudor Tags: , ,
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close