Reactia lui ORESTE TEODORESCU dupa condamnarea lui DAN VOICULESCU!

In: Social, Stirile zilei

Fostul realizator tv al trustului Intact a comentat pe Facebook condamnarea lui Dan Voiculescu la zece ani de inchisoare.

“Odata cu micsorarea varanului intre peretii binemeritatei celule, se inchide un capitol urat, chiar pestilential al istoriei noastre. Competentele sistemului de propaganda, manipulare si dezinformare post sovietic si-au depasit limitele valabilitatii. Ma uit mirat si trist la fostii mei colegi de trust care se incapataneaza absurd sa inteleaga ca otrăvirea spatiului public nu se numeste presa.Puroiul a curs, buba trebuie sa se vindece. Romania are nevoie de liniste si intelepciune, mai ales acum, intr-o atmosfera geopolitica atat de fierbinte. Breasla noastra jurnalistica se va solidariza in bine dupa ce, inevitabil, vuvuzelele sparte isi vor reduce decibelii. Ma doare sufletul pt fostii mei prieteni carora le inteleg disperarea, dar ma bucura nespus faptul ca Statul de Drept incepe sa-si intre in drepturi”, a scris Oreste Teodorescu, pe Facebook.


Fostul realizator TV a precizat ca Romania are nevoie de liniste si de intelepciune, mai ales intr-o situatie cum este cea din prezent, o atmosfera “geopolitica atat de fierbinte”.

“Breasla noastra jurnalistica se va solidariza in bine dupa ce, inevitabil, vuvuzelele sparte isi vor reduce decibelii. Ma doare sufletul pentru fostii mei prieteni carora le inteleg disperarea, dar ma bucura nespus faptul ca Statul de Drept incepe sa-si intre in drepturi”, a continuat Oreste.

Loading...

 

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close