REACTIILE organismului tau atunci cand nu bei APA in cantitati optime!

In: Sanatate, Stirile zilei

Organismul tau are nevoie de multa apa pentru a putea lupta sau chiar a preveni numeroase afectiuni, de aceea este recomandat consumul a noua cani cu apa pe zi.

Atunci cand nu bei suficienta apa, organismul tau este predispus spre boli grave. Studiile au aratat ca hidratarea corespunzatoare reduce riscurile aparitiei pietrelor la rinichi, cancerului la vezica urinara si la colon si atacurior de cord. Fara apa, metabolismul devine lenes. Cercetarile au aratat ca hidratarea accelereaza arderile in timp ce corpul este in repaus.


Lipsa apei din organism duce la aparitia problemelor de concentrare. Astfel, vei avea nevoie de mai mult timp pentru a-ti indeplini sarcinile zilnice. Mananci mai mult cand bei putina apa: Specialistii au demonstrat ca femeile care au baut doua pahare de apa inainte de masa au mancat cu 90 de calorii mai putin.

Apa consumata in cantitati mari te scapa de ridurile fine, dand luminozitate unui ten mat. Lipsa apei din organism duce la aparitia oboselii, a depresiei si creste iritabilitatea.

Loading...

Sursa: unica.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close