REACTIILE organismului tau atunci cand nu bei APA in cantitati optime! – Cap Limpede

REACTIILE organismului tau atunci cand nu bei APA in cantitati optime!

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!

Organismul tau are nevoie de multa apa pentru a putea lupta sau chiar a preveni numeroase afectiuni, de aceea este recomandat consumul a noua cani cu apa pe zi.

Atunci cand nu bei suficienta apa, organismul tau este predispus spre boli grave. Studiile au aratat ca hidratarea corespunzatoare reduce riscurile aparitiei pietrelor la rinichi, cancerului la vezica urinara si la colon si atacurior de cord. Fara apa, metabolismul devine lenes. Cercetarile au aratat ca hidratarea accelereaza arderile in timp ce corpul este in repaus.

Lipsa apei din organism duce la aparitia problemelor de concentrare. Astfel, vei avea nevoie de mai mult timp pentru a-ti indeplini sarcinile zilnice. Mananci mai mult cand bei putina apa: Specialistii au demonstrat ca femeile care au baut doua pahare de apa inainte de masa au mancat cu 90 de calorii mai putin.

Apa consumata in cantitati mari te scapa de ridurile fine, dand luminozitate unui ten mat. Lipsa apei din organism duce la aparitia oboselii, a depresiei si creste iritabilitatea.

Loading...

Sursa: unica.ro


Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!
spre

Share Page

Close