RETETA: Legume mediteraneene la gratar

In: Culinar, Stirile zilei

Ingrediente:

1 kg cartofi
2 dovlecei
3 ardei capia
1 lamaie
2 lingurite zahar
2 lingurite mustar de Dijon
1 lingurita boia dulce
cateva frunze de menta
3 linguri ulei de masline
vinegreta


Mod de preparare:

1. Fierbe 15 minute, in apa cu sare, 1 kg cartofi taiati bucati si apoi scurge de lichid. Frige 2 dovlecei taiati felii pe lungime si 3 ardei capia, pana cand coaja se arde. Curata de coaja si taie bucati.

2. Prepara vinegreta: amesteca cu telul zeama si coaja rasa de la 1 lamaie, 2 lingurite zahar, 2 lingurite mustar de Dijon, 1 lingurita boia dulce, cateva frunze de menta, rupte, si 3 linguri ulei de masline.

3. Combina cartofii si legumele rumenite, toarna vinegreta si amesteca. Serveste calda sau la temperatura ambianta.

Loading...

Pofta Buna!













MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

By: Elena Tudor Tags: , , , , ,
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close