Reteta RAW: Cheesecake cu portocale, nuci pecan si rodie (fara foc)

In: Culinar, Stirile zilei

Reteta complexa, dar atat de gustoasa ca nici nu va veti aminti ca este facuta fara foc si numai cu ingrediente naturale.

Daca vreti sa impresionati la o petrecere, incercati acest cheesecake cu portocale, nuci pecan si rodie fara foc.


 
Ingrediente crusta pecan:

  • 2 cesti nuci pecan
  • 1/3 ceasca curmale fara samburi
  • 1 lingurita ghimbir ras
  • ½ lingurita vanilie

Amestecati toate ingredientele intr-un blender si presati pasta obtinuta intr-o forma de tarta. Dati la frigider pana este gata crema si gemul de merisor.

Ingrediente crema de portocale:

  • 3 cesti felii de portocale
  • 2 cesti alune caju
  • ½ ceasca sirop de artar sau agave
  • 6 picaturi sirop stevia
  • 2 linguri suc de lamaie
  • 1 lingurita coaja rasa de portocala
  • 1 lingurita extract vanilie
  • 5 picaturi ulei esential portocale
  • Un praf de sare de Himalaya
  • ½ ceasca ulei de cocos topit
  • 2 linguri unt de cacao topit

Amestecati toate ingredientele, mai putin uleiul si untul intr-un blender, pana obtineti o pasta moale. Adaugati si restul ingredientelor si mai amestecati putin. Turnati crema de cheesecake peste crusta si dati la frigider pentru 8 ore sau 4 ore la congelator.

Ingrediente gem de merisor:

  • 2 cesti merisor rehidratat sau proaspat
  • ½ ceasca suc de portocale
  • 2 linguri pudra de rodii
  • 5 picaturi sirop stevia
  • 2 lingurite sirop de artar
  • 2 lingurite suc de lamaie
  • 2 linguri seminte chia
  • Arome, dupa gust

Amestecati toate ingredientele, mai putin semintele de chia si fructele de goji intr-un blender. Adaugati semintele de chia si amestecati cu o furculita, alaturi de goji. Dati la rece.

Loading...

Pofta buna!













MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

By: Elena Tudor Tags: , , , , , , , , , , ,
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close