Rezultatul te va uimi! Ce se intampla daca iti pui mainile in otet de mere!

In: Sanatate

Otetul natual de mere a fost utilizat ca produs alimentar, dar ca si medicament din cele mai vechi timpuri. Chiar si parintele medicinei, Hipocrate a folosit otetul de mere cu miere ca energizant si ca element de vindecare. Cu timpul, beneficiile otetului s-au raspandit si a devenit un remediu popular aproape in toate ariile de ingrijire.

O femeie care si-a pus mainile si picioarele in otet de doua ori pe saptamana sustine ca a scapat de durerile articulare insuportabile pe care le avea.


Amesteca, intr-un lighean mic, o cana de otet de mere cu 6 cani de apa si tine mainile sau picioarele in aceasta solutie cateva minute, de doua ori pe saptamana, timp de o luna, conform healthylife.com.

Specialistii in remedii naturale spun ca asa vei scapa de durerile de oase. De asemenea, daca ai dureri de spate, poti aplica in acea zona comprese cu otet.

Loading...

Otetul de mere este bogat in acizi care ajuta la eliminarea depozitelor de grasimi la suprafata pielii, lasandu-i un aspect imbunatatit. In plus, regenereaza celulele de la nivelul pielii si promoveaza circulatia sanguina. Otetul prezinta o proprietata importanta – este un antiseptic natural.

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

By: Ovidiu Cercel Tags: ,
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close