Romania are doi reprezentanti la Campionatul Mondial de patinaj artistic!

In: Sport

Zoltan Kelemen (masculin) si Sabina Mariuta (feminin) vor reprezenta Romania la Campionatele Europene de patinaj artistic, care vor avea loc la Zagreb, de miercuri pana duminica.

Kelemen (26 ani) a reusit cea mai buna performanta la Europene anul trecut, cand s-a clasat pe locul 14. Pentru el este a saptea editie a Campionatelor Europene la care participa, in palmaresul sau figurand si patru editii ale Campionatelor Mondiale, precum si Jocurile Olimpice de la Vancouver din 2010.

Citeste si   Profetia lui Nostradamus pentru anul 2017 care ne da fiori! Rusia va cuceri Romania pe care o va ruina pana la temelie!

Mariuta (va implini 18 ani pe 2 februarie), care locuieste in Canada, este la a treia sa participare la Europene, nereusind pana acum sa treaca de faza preliminara. Are doua participari si in preliminariile Campionatelor Mondiale.

Miercuri va avea programul scurt la dans pe gheata si la perechi, precum si ceremonia de deschidere, joi vor avea loc intrecerile din programul scurt la masculin si programul liber la perechi, vineri – programul liber la feminin si proba de dans liber la dans pe gheata, sambata se va desfasura programul liber la feminin si masculin, iar duminica va avea loc gala finala.

Citeste si   Apel disperat al unei mame din Gorj! "Am gasit fata crestata pe mana in forma balenei, cu 14 taieturi!

Mai multe stiri din sport pe 24S.ro!

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close