Romania, in a doua saptamana de proteste! „Ati obosit deja? Ghinion! Noi, nu!”

In: Stirile zilei

Peste 5.000 de oameni s-au adunat in Piata Victoriei din Capitala, unde huiduie, fluiera si scandeaza: „Demisia!”, „Hotii”, „DNA sa vina sa va ia”. Circulatia fiind blocata spre Calea Victoriei, Bulevardul Kiseleff si soseaua Nicolae Titulescu.

Manifestantii fluiera, huiduie si striga: „La inchisoare, nu la guvernare”, „Hotii”, „Demisia”, „Nu plecam”, „Anticipate”.


Protestatarii au venit cu noi pancarte, precum „Fortele inculte vor sa destabilizeze tara” sau „Consecventa le strica pasienta”.

Citeste si   Portretul lui Iohannis creionat de Andrei Plesu: Un domn civilizat, potolit, neostentativ!

Demonstrantii au cantat in cor „Imnul golanilor”, cantecul-simbol al protestelor din 1990, din Piata Universitatii si si-au aprins lanternele telefoanelor mobile.

A saptea zi de proteste in Piata Victoriei din Capitala s-a incheiat, luni, in jurul orei 23.00, dupa aproximativ cinci ore, punctul culminant al manifestatiei fiind atins in jurul orei 21.00, cand in piata se aflau peste 10.000 de oameni.

Oamenii au scandat: „Cine nu sare nu vrea schimbare”, „DNA sa vina sa va ia”, „PSD, ciuma rosie”, „Demisia”, „Hotii”.

Citeste si   Legea gratierii scoate, din nou, romanii in strada! Se anunta protest la Parlament!

Pe pancartele protestatarilor se putea citi: „Vrem in Romania, nu in Ro-hotia”, „Mergem pana la capat”, „Refuz acest abuz”, „Data viitoare, hai la votare”, „Oamenii nu v-au votat sa legalizati hotia”.

Multi dintre demonstranti si-au aprins lanternele telefoanelor mobile.

in cele sapte zile de prostet, numarul record de manifestanti a fost atins duminica, peste 280.000 de oameni protestand in Piata Victoriei chiar in ziua in care Guvernul a abrogat Ordonanta de Urgenta privind codurile penale.

Citeste si   Ponta anunță că va face publică lista cu miniștrii săi pe 1 mai

Oamenii au spus ca nu vor renunta la proteste, pentru ca Guvernul a mintit, a facut un abuz adoptand o ordonanta de urgenta pentru a schimba prevederi din codurile penale, in beneficiul unor politicieni, trebuie sa raspunda pentru ce a facut si sa isi dea demisia, scrie News.ro.

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

By: Ovidiu Cercel Tags: , ,
REVINO IN TOP

Share Page

Close