Romania se afla pe pozitia 76 in topul celor mai competitive tari din lume!

In: Bani, Stirile zilei

Potrivit Raportului Competitivitatii Globale 2013-2014, realizat de Forumul Economic Mondial (WEF), Romania a urcat doua pozitii comparativ cu anul trecut, ocupand locul 76, informeaza agerpres.ro.

Scorul general obtinut de Romania este de 4,13 puncte (in crestere fata de 4,07 puncte anul trecut) pe o scala de la unu la sapte. Inaintea Romaniei se afla state precum Polonia (locul 42), Cehia (46), Ungaria (63) si Croatia (75). Romania devanseaza insa tari precum Slovacia (78), Republica Moldova (89) si Grecia (91).

Citeste si   SEMNUL DIAVOLULUI! Judetul din Romania cu 666 de BISERICI!

In topul celor mai competitive state din lume, Elvetia si-a pastrat pozitia de lider mondial pentru al cincilea an consecutiv (cu un scor de 5,67 de puncte), urmata de Singapore si Finlanda. Germania a urcat pe locul patru devansand SUA.

Indonezia a inregistrat una din cele mai mari cresteri in acest an urcand 12 pozitii pana pe locul 38. In schimb, unele din statele din Orientul Mijlociu au inregistrat cele mai mari scaderi, de exemplu Egiptul a pierdut 11 locuri pana pe pozitia 118 in timp ce Iranul a pierdut 16 locuri pana la pozitia 82.

Citeste si   Marturii EMOTIONALE ale ROMANILOR care s-au intalnit cu IISUS in LUMEA DE DINCOLO! VIDEO

Studiul WEF a fost realizat pe baza intervievarii a 15.000 de directori de companii din 144 de tari.

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close