Rusia a intensificat razboiul informational! Ce masura a luat Cehia impotriva propagandei

In: World

Ministerul Afacerilor Interne al Republicii Cehe a infiintat o echipa speciala pentru monitorizarea propagandei externe ruse, scrie Ceska Televize citat de paginaderusia.ro.

Grupul este creat in cadrul asa-numitului Audit de securitate si vizeaza eforturile Ministerului de Externe, Ministerul de Interne si Ministerul Apararii al Republicii Cehe de prevenire a expunerii societatii cehe la razboiul informational al Rusiei si altor tari.

Citeste si   DROGUL UCIGAS care face RAVAGII in Rusia! Cum reactioneaza acest TANAR dupa ce a consumat SUBSTANTA MORTALA! VIDEO

Potrivit ministrului Afacerilor Interne, Khovantsev Milan, in echipa vor lucra circa 30 de persoane, care vor monitoriza activitatile mass-media pro-Kremlin pe Internet si retele sociale.

„Trebuie sa reactionam intr-un fel la acest lucru, si pentru a face asta, este necesar macar sa cunoastem ce se scrie”, – a spus ministrul.

[…]

Citeste si   INTALNIRE de GRADUL ZERO: REACTIA presedintelui ucrainean Petro Porosenko cand se afla fata in fata cu Vladimir Putin! VIDEO

in Republica Ceha exista zeci de site-uri pro-Kremlin cu o structura de proprietate opaca si a caror puncte de vedere sunt izbitor de similare: Ucraina este condusa de un regim fascist; SUA este o tara care vrea sa conduca lumea etc.

Potrivit Ministerului Afacerilor Interne al Republicii Cehe, echipa nou formata va cauta modalitati pentru o mai buna difuzare a informatiilor si raspuns rapid la riscurile cauzate de dezinformare.

Citeste si   Anuntul care ne da fiori! Un fost consilier prezidential: "Au mai ramas sase luni pana la Sfarsitul Lumii"!

Cititi in intregime pe paginaderusia.ro

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

By: Ovidiu Cercel Tags: , ,
REVINO IN TOP

Share Page

Close