Sapte metode revolutionare prin care poti sa-ti detoxifici organismul!

In: Sanatate
.

Corpul nostru arata mai fericit si mai sanatos atunci cand ii oferim sprijin prin diverse strategii inteligente de detoxifiere. Acestea nu sunt, insa, doar pentru inceputul lunii ianuarie si nici nu implica toate lichidele pentru dieta ori infometare constanta. Iata sapte metode simple si eficiente prin care iti poti curata corpul.

CUMPARA UN FILTRU DE APA

Apa de la robinet poate fi incarcata cu diversi compusi, precum clorul si fluorul, care deterioreaza flora intestinala si ne perturba sistemul endocrine. Apa potabila curata permite corpului nostru sa se hidrateze si sa elimine deseurile mai eficient. Ce trebuie sa facem este doar filtrarea apei pentru a elimina substantele chimice din aceasta.

Citeste si   Alimentatia corecta in Postul Craciunului! Vezi ce nu trebuie sa lipseasca din frigider

Asadar, pune filtru de apa la fiecare robinet, inclusiv la cabina de dus. Baia in apa fierbinte cu clor permite acestuia sa fie absorbit prin piele, cel mai mare organ al tau. Filtrele sunt usor de instalat si este un mic pas catre detoxifierea zilnica.

ALEGE ALIMENTE FARA CHIMICALE

In fiecare zi suntem expusi la zeci de pesticide, chimicale, conservanti, uleiuri procesate, aditivi, coloranti artificiali si arome alimentare. Si chiar daca tinem dieta, aceste substante chimice pot polua corpul, distrugand sanatatea.

Citeste si   STUDIU: Cat au cheltuit majoritatea romanilor pentru Craciunul din acest an!

Daca alimentatia voastra nu este 100% organica atunci evitati produsele atinse de pesticide.

INCERCATI SA PERIATI PIELEA

Va place cum se simte acest uimitor masaj?  Perierea pielii ajuta la eliminarea celulelor moarte ale pielii, acest lucru permitandu-i sa respire. In plus, vei fi lasat cu o senzatie de proaspat, de piele stralucitoare. Cel mai bun moment pentru perierea pielii este chiar inainte de dus astfel incat sa puteti spala orice murdarie sau piele moarta care ramane. Recomandarea este sa periati pielea in sensul acelor de ceasornic, incepand de la picioare si deplasandu-te spre inima pentru a incuraja detoxifierea si circulatia.

Citeste si   Tarom adaugă în orarul de vară destinaţii noi: Nisa şi Dubrovnik, dar renunţă la cursa Cluj-Frankfurt

.

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

By: Andrei Stancu Tags: , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close