Satul magic aparut in mijlocul desertului! Turistii vin aici pentru puterile vindecatoare ale lacului! GALERIE FOTO – Cap Limpede

Satul magic aparut in mijlocul desertului! Turistii vin aici pentru puterile vindecatoare ale lacului! GALERIE FOTO

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!

In mijlocul desertului din sud-vestul Peru se afla un satuc magic locuit de 96 de persoane, turistii venind in acest loc pentru lacul cu puteri vindecatoare.

Satul magic se numeste Huacachina si a fost construit in mijlocul unei lagune, care a transformat satul intr-o destinatie populara pentru turisti.

Lacul este natural, dar exista o legenda care spune ca o tanara printesa se scalda in lac fiind descoperita de un vanator. Fata a fugit, lasand in urma un lacul si se spune ca mantia ei a creat dunele de nisip din jur.

Paradisul Huacachina este situat la 4 kilometri de Ica, un fost oras colonial spaniol situat la granitele desertului. Cand ajungeti la „Oasis of America” sunteti intampinati de hoteluri rustice, magazine ciudate si chiar o biblioteca.

Orasul a fost foarte popular in anii 1940, cand peruanii bogati obisnuiau sa vina sa se scalde in laguna, despre care se credea ca are puteri vindecatoare.

10.

10

Loading...


Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!
spre

Share Page

Close