Scapă OTV-ul de suspendarea licenței? Curtea de Apel a suspendat decizia CNA!

In: Injustitia, Stirile zilei

Curtea de Apel Bucureşti a admis, vineri, solicitarea OTV de suspendare a deciziei Consiliului Naţional al Audiovizualului privind înjumătăţirea licenţei acordate postului, a declarat pentru MEDIAFAX avocatul Cătălin Fenechiu.

Potrivit avocatului OTV, Curtea de Apel Bucureşti a dispus suspendarea deciziei Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA) nr. 157 din 27 martie privind reducerea licenţei OTV cu şase luni, până la data de 28 septembrie.

Citeste si   Fiul lui Adrian Nastase va face public testamentul fostului premier

Decizia a fost luată în dosarul în care OTV a cerut anularea deciziei CNA. Cererea OTV de anulare a deciziei CNA urmează să se judece în 29 mai, la Curtea de Apel Bucureşti.

Potrivit avocatului, mai există alte două decizii de înjumătăţire a licenţei OTV, iar televiziunea ar fi trebuit să se închidă în 29 mai.

Citeste si   Topul marcilor de autovehicule noi inmatriculate in Romania

Fenechiu a mai spus că marţi se va discuta la CNA o a patra cerere de înjumătăţire a licenţei OTV şi că lichidatorul judiciar a scos emisiunea lui Dan Diaconescu din grila de programe, începând din 17 mai.

„Vom câştiga, pentru că este un abuz fără margini să închizi o televiziune într-o lume civilizată”, a mai declarat Fenechiu.

Citeste si   Nimeni nu-l ajuta pe Adrian Nastase. Fostul premier se prabuseste ca Icar!

Decizia poate fi contestată cu recurs la instanţa supremă.

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

By: Elena Tudor Tags: , ,
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close