Schimbare de ultima ora in PNL! Vezi cine i-a luat locul lui Cristian Busoi

In: Politic

Presedintele interimar al PNL Bucuresti, Catalin Predoiu, a anuntat, luni ca Ludovic Orban este candidatul partidului la Primaria Capitalei. Acesta il inlocuieste pe Crisian Busoi, care fusese nominalizat pentru Primaria Bucuresti.

”Am luat decizia de a continua batalia pentru Primaria Capitalei in formula unei echipe. (…) Aceasta batalie va fi continuata de PNL avand candidat pe Ludovic Orban”, a declarat Predoiu.

Citeste si   Gigi Becali si-a dat demisia din PNL! VIDEO

Ludovic Orban este cel mai bine cotat in sondajul efectuat de PNL privind candidatura la Primaria Capitalei. Nominalizarea trebuie validata de Biroul Politic National al PNL.

Candidez la Primaria Capitalei pentru ca Bucurestiul are nevoie de o persoana cu viziune, a declarat, luni, deputatul PNL Ludovic Orban, adaugand ca este pregatit sa parcurga toti pasii.

Citeste si   Ponta ii raspunde lui Dragnea: Scandal pe Dambovita avem in fiecare zi!

”S-a hotarat sa fie eu candidatul. (…) in spatele candidaturii mele se afla o viata de munca in slujba comunitatii. Sunt pregatit sa parcurg pasii urmatori — votul in conducerea PNL Bucuresti si validarea in Biroul Politic National al PNL. (…) M-am inscris in cursa pentru Primaria Capitalei (…) pentru ca Bucurestiul are nevoie de o persoana cu viziune”, a spus Orban.

Citeste si   Drama in familia lui Ludovic Orban: Facebook i-a sters contul!

Ludovic Orban a mai candidat la Primaria Capitalei in 2008, dar atunci nu a reusit sa convinga decat putin peste 64.000 de alegatori.

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close