Scout Willis, fiica actorilor Demi Moore si Bruce Willis, arestata la New York

In: Monden, Stirile zilei

Scout Willis, fiica in varsta de 20 de ani a actorilor Demi Moore si Bruce Willis, a fost arestata si incarcerata pentru o noapte la New York, dupa ce a consumat bauturi alcoolice si a prezentat politiei o carte de identitate falsa.

Scout Willis a aparut in fata unui judecator din New York si a fost acuzata de fals in acte publice si consum de alcool in locuri publice. A fost eliberata fara cautiune, dar va reveni in fata tribunalului new-yorkez pe 31 iulie, informeaza Reuters.

Citeste si   Fiul lui Stallone a fost gasit mort inconjurat de cutii de bere si mancare stricata

Fiica mijlocie a celor doi actori a fost surprinsa dimineata, in timp ce bea o bere in statia de metrou Union Square din Manhattan. Scout Willis, studenta la Universitatea Brown, a oferit mai intai politiei o carte de identitate falsa, sub numele Katherine Kelly, si abia mult mai tarziu a prezentat la control propriul document de identitate.

Citeste si   Anul 2013 va fi plin cu filme tari! VIDEO

Consumul de bauturi alcoolice din recipiente deschise este ilegal in spatiile publice din New York, cu exceptia petrecerilor, a festivalurilor de sezon sau a altor evenimente similare.

Bruce Willis si prima lui sotie, actrita americana Demi Moore, au fost casatoriti intre anii 1987 si 2000 si au impreuna trei fiice: Rummer, nascuta pe 16 august 1988, Scout LaRue, nascuta pe 20 iulie 1991, si Tallulah Belle, nascuta pe 3 februarie 1994.

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

By: Elena Tudor Tags: , , , , ,
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close