Se da start la Pro TV cu preselectiile pentru „Vocea Romaniei” si „Dansez pentru tine”

In: Stirile zilei

Pro TV da startul preselectiilor pentru „Vocea Romaniei”, cei patru antrenori, Loredana, Smiley, Horia Brenciu si Marius Moga, fiind nerabdatori sa isi cunoasca noii elevi, dar si pentru show-ul „Dansez pentru tine”, ringul visurilor urmand sa isi deschida din nou portile in aceasta toamna.

Dupa ce a facut senzatie cu primul sezon, Pro TV cauta din nou „Vocea Romaniei”. Cei patru antrenori, Loredana, Smiley, Horia Brenciu si Marius Moga, sunt nerabdatori sa isi cunoasca noii elevi, informeaza Pro TV.

Citeste si   CORNEL PATRICHI vorbeste despre culisele show-ului DANSEZ PENTRU TINE

Toti cei care simt ca au potentialul si talentul necesar pentru a intoarce macar unul dintre cele patru scaune sunt asteptati la preselectii. Bucurestiul este cel care deschide seria preselectiilor.

Concurentii sunt asteptati luni, 4 iunie, incepand cu ora 10.00, la Ramada Bucharest Parc Hotel, pentru a demonstra ca au tot ce este nevoie pentru a deveni „Vocea Romaniei”.

Citeste si   Posturi si canale importante din trustul PRO scoase la vanzare! Uite cine vrea sa le cumpere!

Ringul visurilor isi deschide din nou portile in aceasta toamna. „Dansez pentru tine” este gata sa indeplineasca noi visuri, sa redea speranta si sa readuca optimismul in viata unor oameni. Preselectia pentru cel de-al paisprezecelea sezon al show-ului „Dansez pentru tine” va avea loc pe 7 iunie, incepand cu ora 12.00, la Ramada Plaza Bucharest Hotel.

Citeste si   Primul VIDEOCLIP LaLa Band feat. John Puzzle – Dance Dance Dance! Vezi VIDEO

La cele doua preselectii sunt asteptati atat cei care s-au inscris deja pe site, dar si cei care nu au avut posibilitatea sa o faca, pentru ca inscrierea se poate face si direct in spatiul de desfasurare a preselectiilor.

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close